Segtsnk l畸ainkon, hogy fell駘egezhessenek!

A brkeményedést sokan csupán esztétikai problémának tartják, pedig annál sokkal komolyabb és kellemetlenebb jelenség, mivel fájdalmas következményei lehetnek. Általában lábon jelenik meg, azokon a brterületeken, amelyek rendszeres és fokozott igénybevételnek vannak kitéve, azaz a talp és a sarok részen. Akár már egy rosszul megválasztott cip is elegend ahhoz, hogy a brkeményedés kialakuljon. A legfontosabb, hogy elzzük meg ezt, de ha már megjelent, számos praktikával megszabadulhatunk tle.

Alkalmazhatunk például szódabikarbónás lábfürdt, amely segít az elhalt hámsejtek fellazításában és eltávolításában. A kamillateás vagy almaecetes borogatás is kiváló e célra.

A karbamid (urea) a br természetes hidratáló hatóanyaga. A br azon részében található, ahol a nedvesség lekötdik. A normál br körülbelül 1% karbamidot tartalmaz, míg a száraz brben karbamid hiány lép fel. Többek között kiszáradt testbrre használt krémekbe, emulziókba is találunk karbamidot, melyek nagyban hozzájárulnak a br rugalmasságának és hajlékonyságának megrzéséhez. Mint hatóanyag, ideális a beszáradt, felkeményedett br ápolására is, hámoldó hatása pedig mérsékeli és puhítja még a legdurvább brkeményedést is. 
tov畸bi 5 cikk
rlunk

rlunk
akcik
jdons疊ok
aktu疝is
top 10
magazin
gygyszer駸z v疝aszol
a weboldal haszn疝ata

チSZF
jogi nyilatkozat
adatv馘elmi szab疝yzat
sz疝lt疽i felt騁elek
fizet駸i felt騁elek
v疽疵oljon n疝unk

patik疚

ノv honlapja 2017
gyf駘szolg疝at


telefon: +36 20 40 80 000
h騁f - p駭tek 9-17:30-ig
e-mail: webshop@unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkoz疽 hrlev駘reWebshopunkon az al畸bi bankk疵ty疚kal fizethet:
T疔駝oztat a bankk疵ty疽 fizet駸sel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2018 Unipharma Gygyszerkereskedelmi Kft.