MAGNE B6 bevont tabletta (100db)

SKU
395430
Raktáron
szállítás 2 munkanapon belül
Budapesten akár 1 órán belül
3 554 Ft
-
+

Magazin

 • Az életminőség javulása fogyás után - felejtsd el a súlyfelesleget!
  Az életminőség javulása fogyás után - felejtsd el a súlyfelesleget!

  A fogyás központi téma a mai kor embere számára. Nem csak az Instagramon szembejövő modellek kapcsán fontos ez, hanem rendszerint az egészségi állapottal összefüggésben is. Aki normál testsúlyról indulva valamilyen oknál fogva felszedett már magára 10 vagy akár annál több kilót is, ő pontosan tudja, mennyi hátulütővel jár a dolog.

  Tovább »
 • Előzze meg a fogszuvasodást!
  Előzze meg a fogszuvasodást!

  Támogtatott tartalom

  Magyarországon a 6 éves gyerekek csupán 41%-a ép fogazatú, pedig a fogszuvasodás megelőzhető. Hogyan? A fogszuvasodás megelőzésének négy alappillére a helyes fogápolás, a megfelelő táplálkozás, a rendszeres fogászati szűréseken való részvétel, valamint a szájápolási termékek megfelelő fluoridtartalma.


  A helyes fogápolás esetén hangsúlyozni kell azokat a hibákat, amelyek fogmosás során problémákat okoznak. Sokan erős, vízszintes, előre-hátra tartó mozdulatokkal tisztítják a fogak külső felszínét, elkoptatva a fogak ínyhez közeli részét, a fognyakakat; és így fogérzékenység alakulhat ki. Ezeket a fogfelszíneket körkörös, az ínytől a fogak felé tartó söprögető mozdulatokkal javasolt tisztítani. Továbbá, ha a fogak nyelv felőli részét nem tisztítjuk meg alaposan az ínytől a fogak felé tartó söprögető mozdulatokkal, sok fogkövünk lesz, amely eltávolítását szájhigiénikus vagy fogorvos végzi. A fogak rágófelszínét előre-hátra tartó mozdulatokkal t

  Tovább »
Betöltés...
megújult webshop
15% KEDVEZMÉNY!

Regisztrálj webshopunkra és küldünk Neked egy 15% kedvezményre jogosító kupont!


Regisztrálok