Általános Szerzdési és Felhasználási Feltételek 


Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerzdési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelez érvénynek tekinti magára nézve.

 

Jelen Általános Szerzdési és Felhasználási Feltételek az unipatika.hu weboldalt üzemeltet Unihealth Kft. (székhely: 1024 Budapest, Lövház utca 2-6.; cégjegyzékszám: 01-09-302066) és a kiszolgáló Unipatika Mammut Gyógyszertár (1024 Budapest, Lövház utca 1-5.) közforgalmú gyógyszertár (a továbbiakban együtt: Szolgáltató) és a Szolgáltató által az unipatika.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vev Felhasználó (továbbiakban: Felhasználó)(együttesen: Felek) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

A webáruházban történ vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefügg szolgáltatások egyes kérdéseirl szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) szabályozza. A webáruházon keresztül megkötött elektronikus szerzdés nem minsül írásba foglalt szerzdésnek, így az nem kerül iktatásra, és késbbiekben papír alapon sem hozzáférhet.

A webáruház mködésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerül kérdések esetén a megadott elérhetségeinken rendelkezésére állunk!

 

A szolgáltatás igénybevételére jelen Általános Szerzdési és Felhasználási Feltételek rendelkezései az irányadóak. Az Általános Szerzdési és Felhasználási Feltételek szabályozza a szolgáltatás igénybevételének feltételeit, így a Felhasználóval létrejöv adásvételi szerzdés megkötésének idpontjában annak rendelkezései az adásvételi szerzdés elválaszthatatlan részévé válnak.

 

Szolgáltató jogosult az Általános Szerzdési és Felhasználási Feltételeket bármikor egyoldalúan módosítani. Az új, módosítottÁltalános Szerzdési és Felhasználási Feltételek akkor lép hatályba, amikor azt a Szolgáltató az unipatika.hu honlapon közzéteszi. Felhasználó a módosítás hatályba lépését követ újabb megrendelés leadásával fogadja el a módosított Általános Szerzdési és Felhasználási Feltételeket.

 

A jelen Általános Szerzdési és Felhasználási Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a 2013. évi V. Törvény (Ptk.), valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerzdések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezései alkalmazandók.

A szerzdés lényeges tulajdonságai

1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

2. Rendelési információk ismertetése

3. A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk

4. Rendelés lépéseinek bemutatása

5. Fizetési feltételek

6. Szállítási feltételek

7. kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

8. Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

9. Adatkezelési nyilatkozat

10. Egyéb rendelkezések, információk

11. Jogorvoslati lehetségek

12. Panaszügyintézés

13. Üzemelteti adatok, információk

14. Tárhely szolgáltató

 

1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

Kozmetikai termékek: wellness, arcápolás, testápolás, hajápolás

Gyógyulást elsegít készítmények

 

A webáruházban megvásárolható termékek lényeges tulajdonságai, jellemzi az érintett termék termékoldalán kerülnek feltüntetésre.

 

A termékekre vonatkozóan a webáruházban megjelenített árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben elírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Az árak egységárként vannak feltüntetve, az árak forintban értendk.

A webáruházban megrendelhet termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a webáruházban való megjelenéssel egyidejleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentsen eltér, esetleg rendszerhiba miatt megjelen "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történ teljesítést, amelynek ismeretében a Vásárló elállhat vásárlási szándékától.

2. Rendelési információk

A vásárláshoz jelen Általános szerzdési és Felhasználási Feltételek elfogadása szükséges. A rendelésnél a kért adatokat kérjük, pontosan adja meg a késbbi kapcsolattartás érdekében.

 

A webáruházban az alábbi szállítási módok érhetek el:

-           Személyes átvétel az Unipatika Mammut Gyógyszertárban.

-           MPL házhozszállítás az Ön által megadott címre.

 

A webáruházban az alábbi fizetési módok érhetek el:

-           utánvét,

-           átutalás,

-           online bankkártyás fizetés.

 

3. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8:00-16:30 között.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt idpontokon kívül is van lehetség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaid lejárta után történik, az azt követ napon kerül feldolgozásra.

Általános teljesítési határid, a visszaigazolástól számított 1-2 munkanapon belül.

Személyes átvétel az utalás beérkezése után, email értesítést követen van lehetség. 

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelsséget az esetleges technikai ismertetk a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történ elzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történ teljesítés kizárólag a megrendelvel történ egyeztetést követen kerülhet sor! A termék vételárának elre történ kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldjének részére. Amennyiben a megrendelés elküldését követen nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk, ellenrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelez rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetségeken.

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tájékoztatása szerint a keresked köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésbb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére.

 

4. Rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba.

2. A „Kosár tartalma” menüpontnál tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosárból a tételeket.

3. Ezután válasszon fizetési módot a megfelelre kattintva, majd kattintson a "megrendelés folytatása gombra".

4. Töltse ki adatait, illetve a szállítási címet. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania. Amennyiben egy korábbi rendelés alkalmával kitöltötte a jelszó mezt, és bejelentkezett rendszerünk automatikusan felkínálja az elz rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetsége változtatni minden adatán. A megjegyzés rovatban az átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára. Ezután kattintson a "Rendelés küldése" gombra.

5. Ezután a megadott email címre fog kapni egy email-t amiben összesítjük - az Ön által választott termékeket, a fizetend végösszeget, az elfogadásra került kedvezményeket valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó - megrendelés részleteit.

6. A beérkezett megrendelését minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

Felhívjuk a megrendelk figyelmét, hogy ügyeljenek az adatok pontos megadására és a rendelés elküldése eltt mindenképp ellenrizzék azokat. Rosszul megadott e-mail cím esetén a visszaigazolást nem tudjuk kézbesíteni a megrendelés beérkezésérl. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találja a visszaigazolást, ellenrizze a SPAM - levélszemét mappákat is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolatfelvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet.

A Felhasználó a webáruházban történ megrendelés elküldésével kijelenti, hogy jelen Általános Szerzdési és Felhasználási Feltételek és az unipatika.hu weboldalon közzétett Adatvédelmi Tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglalt adatkezelésekhez hozzájárul.

A Szolgáltatót a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethet szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminem felelsség nem terheli. A rendeléshez szükséges adatok megváltoztatására a megrendelés elküldését megelzen van lehetség. Amennyiben a megrendelés leadását követen derül ki, hogy a Felhasználó tévesen adott meg egy adatot, akkor kérjük, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a webáruház üzemeltetjével az alábbi elérhetségeken:

Unihealth Kft.

 

1024 Budapest, Lövház utca 2-6.

Elektronikus levelezési cím: webshop@unipatika.hu

Telefonos elérhetség: 06-20-40-80000

Az üzemeltett a megrendeléshez szükséges adatok ügyfél által történ megváltoztatásából ered kárért, hibáért semminem felelsség nem terheli.

 5. Fizetési feltételek

A webáruházban az alábbi fizetési módok közül választhat:

 • Átutalás

Átutalás esetén kérjük, tüntesse fel a Rendelés azonosítóját. Ezt a rendelés leadásakor, az email címére küldjük el.

 • Online bankkártyás fizetés

Már Maestro kártyájával is vásárolhat az interneten!

Webáruházunk részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági elírásai szerint mköd oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

A bankkártyával történ fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

 • Kártyaszám (A kártya ellapján dombornyomással vagy nyomtatással szerepl, 13-19 jegy szám.)
 • Lejárati dátum (A kártya ellapján dombornyomással vagy nyomtatással szerepl, hh/éé formátumú szám.)
 • Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizet oldalon található, erre vonatkozó mezt legyen szíves üresen hagyni!)

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet:

 • MasterCard (dombornyomott)
 • Visa (dombornyomott)
 • American Express (dombornyomott)
 • Electron (nem dombornyomott) Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetvé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
 • Maestro Az OTP Bank internetes fizetfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történ felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

 


Az internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verifiedby Visa/MasterCardSecureCode (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetséget, amely a tranzakció során ellenrzésre kerül, és egyértelmen azonosítja a kártyát használó személyt.

Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhet a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód),  és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik.

 

Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetfelületén kell megadnia. Ezt követen azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelel oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követen a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességérl, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.


6. Szállítási feltételek

 

Az Unipatika Mammut Gyógyszertárban történ személyes átvétel esetében a gyógyszertár a megrendelés visszaigazolását követen 15 napig tartja rendelkezésre a megrendelt termékeket, ezt követen törlésre kerül, amelyrl írásos értesítést küldünk a Felhasználó számára és visszatérítjük az általa teljesített valamennyi ellenszolgáltatást.

 

MPL házhozszállítás kézbesítési mód választása esetén a kézbesítés a Magyar Posta Zrt. mint közremköd bevonásával valósul meg.

 

A Magyar Posta Zrt. MPL szolgáltatásának feltételeit az alábbi linken elérhet Üzletszabályzat tartalmazza: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/aszf

 

Sikeres rendelés esetén a rendszer a regisztrált e-mail címre egy automata visszaigazoló e-mail érkezik, majd a rendszerünkben történ feldolgozása után e-mailes visszajelzésre kerül sor egy újabb e-mail formájában, legkésbb 48 órán belül, majd utána kerül átadásra a futárszolgálatnak. A kiszállítás kizárólag munkanapokon, 8:00-17:00 óráig bármely idszakban történhet, így célszer olyan szállítási címet megadni, ahol az átvev személy egész nap elérhet. Telefonszám megadása is szükséges, amin a futár elérheti! A rendeléseket beérkezési sorrendben, feldolgozási képességtl függen teljesítjük.

 

Kiszállítás díja:

- Munkanapokon Futárszolgálattal történik a kiszállítás, melynek ára bruttó 990 Ft.

 

7. A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

1. Kellékszavatosság

Ön a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

 

Ön – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végs esetben – a szerzdéstl is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

 

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem késbb, mint a hiba felfedezésétl számított kett hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerzdés teljesítésétl számított két éves elévülési határidn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

 

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

 

A teljesítéstl számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, (illessze be vállalkozása nevét) vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstl számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés idpontjában is megvolt.

2. Termékszavatosság

Az Ön által megrendelt termék hibája esetén Ön – választása szerint – az 1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

 

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

 

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szerepl tulajdonságokkal.

 

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határid elteltével e jogosultságát elveszti.

 

Termékszavatossági igényét kizárólag a termék gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

 

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

 • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
 • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal idpontjában nem volt felismerhet vagy
 • a termék hibája jogszabály vagy kötelez hatósági elírás alkalmazásából ered

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegend egy okot bizonyítania.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

3. Jótállás

A webáruházat üzemeltet Unihealth Kft. jótállási felelsségére a Polgári Törvénykönyvrl szóló 2013. évi V. törvény, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelezjótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerzdés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadók.

 

Jótállás csak a 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet Mellékletében felsorolt 10.000,- forintnál drágább tartós fogyasztási cikkekre vonatkozik.

Panaszkezelés rendje

Webáruházunk célja, hogy valamennyi megrendelést megfelel minségben, a megrendel teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Felhasználónak mégis valamilyen panasza van a szerzdéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát az webshop@unipatika.hu e-mail címen, vagy levél útján is közölheti (Unihealth Kft. 1024 Budapest, Lövház utca 2-6.).

A Szolgáltató a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak. Ha a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szolgáltató a panaszról jegyzkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak.
Az írásbeli panaszt az webáruházunk 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A válasz másolati példányát 3 évig megrzi, s azt az ellenrz hatóságoknak kérésükre bemutatja.

8. Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerzdéstl. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerzdés esetén a szerzdés teljesítése megkezddött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerzdést.

Az elállási/felmondási határid, a termék átvételének napjától számított 14 nap.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelm nyilatkozatát köteles eljuttatni az alábbi címre: webshop@unipatika.hu.

Ön határidben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határid lejárta eltt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettl a szerzdéstl, haladéktalanul, de legkésbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétl számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltér fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyez fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kett közül a korábbi idpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésbb elállási nyilatkozatának közlésétl számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határid betartottnak minsül, ha a 14 napos határid letelte eltt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Ön kizárólag akkor vonható felelsségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és mködésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:

 • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
 • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelen került elállításra.
 • Romlandó vagy minségét rövid ideig megrz termékek.
 • Olyan zárt csomagolású termékek esetén, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védcsomagolás felbontását követen nem küldhet vissza. Ennek megfelelen tápszer, gyógyszernek nem minsül gyógyhatású termék, étrend-kiegészít, vagy kozmetikum csak bontatlan csomagolásban küldhet vissza. Orvostechnikai eszköz, gyógyászati segédeszköz vásárlása esetén csak kipróbálás eltt élhet az elállás jogával.

9. Adatkezelési nyilatkozat

Az unipatika.hu domain néven üzemel webáruház adatait az Unipharma Kft. kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezel a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelmérl és a közérdek adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben elírtaknak alapján jár el. A megadott szállítási adatokat a megrendelt termék kiszállítását végz partnerünk a Magyar Posta Zrt. MPL futárszolgálat  megismerheti a csomag kézbesítéséhez. Adatkezelési nyilvántartási azonosító: NAIH-101959/2016.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges megadandó adatok

 • Név
 • E-mail cím
 • Telefonszám
 • Irányítószám
 • Település
 • Utca, házszám

Eltér szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

Regisztrációkor megadandó adatok (a megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció, nélküle is rögzíthet a megrendelés)

A webáruházban történ vásárláshoz nem szükséges regisztráció. A regisztráció során megadott adatokat azok törlésének kéréséig tároljuk.

 • E-mail cím
 • Használni kívánt jelszó
 • Név
 • Telefonszám
 • Irányítószám
 • Település
 • Utca, házszám

Eltér szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

Statisztikai adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás idtartama, stb). Ezen adatokat az Unipharma Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. Az Unipharma Kft.  által használt statisztikai eszköz a GoogleAnalytics. A GoogleAnalytics adatkezelési irányelvei megismerhetek a (http://www.google.com/analytics) weboldalon.

Cookie-k (sütik)

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészje beállításaiban (Beállítások menüpont). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a webáruházat kiszolgáló szerver küld a felhasználó böngészjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A cookie-ban tárolt adatok: kosár tartalma. A cookie-ban tárolt adatok 24 óráig illetve a felhasználó által a saját böngészjében történ törlésig került tárolásra.

Megrendelés adatai

A megrendelés folyamán rögzített adatokat az Unihealth Kft.  a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésbl készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott idszakra (5 év). Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az webshop@unipatika.hu e-mail címen vagy ügyfélszolgálati elérhetségeink valamelyikén. Az adatok törlése az igény beérkezését követen 10 munkanapon belül megtörténik. Az adatbeviteli hibák javítása a megrendelés elküldését megelzen lehetséges. A megrendelés elküldését követen ügyfélszolgálati elérhetségeinken kérhet az adatbeviteli hibák javítása.

10. Egyéb rendelkezések, információk

A jelen Általános Szerzdési és Felhasználási Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefügg szolgáltatások egyes kérdéseirl szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Unihealth Kft. általános szerzdési feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát. Jelen dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide. Az ÁSZF nyomtatóbarát változata minden tekintetben megegyezik az Online ÁSZF tartalmával.


11. Jogorvoslattal élhet

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Posta cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
Cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
URL: http://naih.hu

Online vitarendezési platform
Ha panasszal kíván élni online vásárolt termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatban, az Európai Bizottság által létrehozott online vitarendezési platformon keresztül is benyújthatja panaszát a http://ec.europa.eu/consumers/odr/ weboldalon keresztül.

Magyar online tanácsadó pontként a Budapesti Békéltet Testülethez is fordulhat. A testület, a következ telefonszámon várja a fogyasztók és vállalkozások online vitarendezési eljárással összefügg és további, a fentiekhez kacsolódó kérdéseit: +36 1 488 2033. A következ e-mail címen ugyancsak fordulhatnak tájékoztatásért: onlinevita@bkik.hu. További információk elérhetek a bekeltet.hu weboldalon.

12. Panaszügyintézés

Panaszok közlésére szolgáló kapcsolatfelvételi adatok

Levelezési cím: Unihealth Kft. 1024 Budapest, Lövház utca 2-6.

Elektronikus levelezési cím: webshop@unipatika.hu

Telefonszám: 06-20-40-80000

Békéltet testület elérhetség:

Budapesti Békéltet Testület

Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.

Telefonszám: (1) 488-2131

Fax szám: (1) 488-2186

E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu

Fogyasztóvédelem

NFM – Budapest II. kerületi Járás

1024 Budapest, Margit krt. 47-49.

Tel.: (1) 896 2379, Fax.: (1) 237 4885

E-mail cím: hatosag@02khbfkh.gov.hu

 

13. Üzemelteti adatok, információk

Az unipatika.hu honlap tulajdonosa az Unipharma Kft. (székhely: 1024 Budapest, Lövház utca 2-6.; cégjegyzékszám: 01-09-302063), amelyet megillet minden olyan jog (ideértve a szerzi és kapcsolódó jogokat), amelyek alapján a weboldallal és annak tartalmával (különösen, de nem kizárólagosan annak megjelenésével, megjelenítésével, az azon található tartalmakkal, stb.) kizárólagosan rendelkezhet.

 

A Felhasználó a weboldal látogatása során köteles betartani a vonatkozó jogszabályokat és az Általános Szerzdési és Felhasználási Feltételeket, továbbá nem csorbíthatja sem az Unipharma Kft., sem más felhasználók jó hírnevét és jogait.

 

Cégnév: Unihealth Kft.

Székhely: 1024 Budapest, Lövház utca 2-6.

Telephely – üzlet cím: 1024 Budapest, Lövház utca 1-5.

Adószám: 26103952-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09-302066

Kibocsájtó cégbíróság: Fvárosi Törvényszék Cégbírósága

Szerzdés nyelve: Magyar

Elektronikus levelezési cím: webshop@unipatika.hu

Telefonos elérhetség (munkanapokon 8:00-16:30 között): 06-20-40-80000

Személyes átvételei lehetség: Unipatika Mammut Gyógyszertár, 1024 Budapest, Lövház utca 1-5.

Megrendelések feldolgozása munkanapokon történik: (8:00-16:30 között)

Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: 1-2 munkanap

Webáruház domain: www.unipatika.hu

 

14. Tárhely szolgáltató

Tárhely szolgáltató cégnév: 3 in 1 Hosting Bt.

Tárhely szolgálató székhely / cím: 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12

 


rlunk

rlunk
akcik
jdons疊ok
aktu疝is
top 10
magazin
gygyszer駸z v疝aszol
a weboldal haszn疝ata

チSZF
jogi nyilatkozat
adatv馘elmi szab疝yzat
sz疝lt疽i felt騁elek
fizet駸i felt騁elek
v疽疵oljon n疝unk

patik疚

ノv honlapja 2017
gyf駘szolg疝at


telefon: +36 20 40 80 000
h騁f - p駭tek 9-17:30-ig
e-mail: webshop@unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkoz疽 hrlev駘reWebshopunkon az al畸bi bankk疵ty疚kal fizethet:
T疔駝oztat a bankk疵ty疽 fizet駸sel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2018 Unipharma Gygyszerkereskedelmi Kft.