uniparipa-logo-opt
paripa_banner2

akár 1 órán belül

icon1

minden webshop termék

icon2

minden nap 9:00 - 20:30

icon3

Tudnivalók az uni szolgáltatásról

  • Budapest egész területén elérhető
  • irányítószámtól függően expressz és/vagy idősávos kiszállítás  választható
  • expressz kiszállítás esetén 60-150 perc között szállítjuk ki a 9:00 és 20:30 között megrendelt termékeket
  • idősávos megrendelés esetén a 14:00-ig megrendelt termékeket aznap 17 és 20 óra között, a 20:00-ig megrendelt termékeket másnap 10 és 13 óra között szállítjuk ki óra között szállítjuk

terkep-uniparipa

Mikor lehet hasznos az  uni?

Egy átlagos hétköznap, egy átlagos reggel.
Megszólal az ébresztő óra, nagyon nehéz kikelni az ágyból, gyengének érzed magad, de csak elhatározod magad.

El kéne indulnod munkába, de úgy érzed, hogy tűzforró a homlokod. Lázas vagy. Megpróbálsz keresni egy lázcsillapítót a szekrényben, de nem találsz.

Miért is lenne itthon? Hiszen nem szoktál beteg lenni, nem gondoltál rá, hogy tarts otthon, de most mégis jól jönne. Van a közelben egy gyógyszertár, de borzasztóan hideg van odakint és már így is rettentően fázol, ilyen állapotban nem tudsz kimenni az utcára. A párodat megkérhetnéd, de ő meg már jóval korábban elindult a munkába, egyedül vagy a lakásban.

Most meg kell várnod, amíg haza nem ér? Az még nagyon messze van. Mihez tudsz most kezdeni? Mielőtt eláruljuk, nézünk meg egy másik helyzetet.

Épp munkahelyeden vagy, egész nap folyamatos pörgés van, ki sem látsz a tennivalók mögül.
Este pedig a legjobb barátnőd születésnapi bulija lesz, aki rajong a dermokozmetikai termékekért. Nem volt időd ajándékot venni. Tervezted, hogy ebédidőben kiugrasz venni valamit a drogériába, de egyszerűen nem fért bele, el is felejted a nagy káoszban és csak késő délután jut eszedbe. Egy óra múlva indulnod kell. Mit tudsz most tenni?

Esetleg anyuka vagy, otthon a két gyermekkel.
 Az egyik csecsemő, a másik kisiskolás. A kisiskolás gyermeked lázas és hasmenése van. Kiürült a házi patikád és most jól jönne a gyors segítség. Milyen jól jönne most egy külső segítség? Ki tudna most neked segíteni?