Szállítási módok

uniparipa

uniparipa expressz futárszolgálat

Budapesten akár 1 órán belül, Budaörsön és Törökbálinton akár aznap házhoz szállítjuk rendelésedet. A szolgáltatás minden nap 9:00 és 19:30 között elérhető.

  • Expressz kiszállítás esetén 60-150 perc között kézbesítjük a megrendelt termékeket
  • Idősávos megrendelés esetén a 14 óráig leadott megrendelést aznap aznap 17 és 20 óra között, a 20 óráig leadott megrendelést másnap 10 és 13 óra között teljesítjük.
  • Az idősávos szállításból 1000 Ft kedvezményt biztosítunk 14 990 Ft feletti rendelés esetén.

normal_futar

Normál futárszolgálat

Az ország egész területére szállítunk GLS, illetve MPL futárszolgálattal. A csomagod érkezésének időpontjáról a futárszolgálat sms-ben, vagy e-mailben küld tájékoztatást. A szállítás díja 990 Ft, de 14 990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

csomagpont

Csomagpont

Nem tudsz otthon lenni, amikor érkezik a csomag? Semmi gond, rendelésedet kérheted csomagpontra is. A csomag a feladást követően 1 munkanapon belül kerül kiszállításra. A szállítás díja 990 Ft, de 14 990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

szemelyes_atvet

Személyes átvétel

Rendelésedet átveheted személyesen is az Unipatika Mammut Gyógyszertárban extra költség nélkül. A személyes átvétel választása esetén rendelésed végösszegét előre kell kifizetned bankkártyával, vagy át kell utalnod a bankszámlánkra. Amikor a csomagod összekészítésre került és átvehető a gyógyszertárban, e-mailben tájékoztatunk!

Tájékoztatunk, hogy utánvétes fizetési mód választása esetén 300 Ft kezelési díjat számítunk fel.

Betöltés...
megújult webshop
15% KEDVEZMÉNY!

Regisztrálj webshopunkra és küldünk Neked egy 15% kedvezményre jogosító kupont!


Regisztrálok