Kategóriák
Kívánságlista
Kosár

Szállítási módok

 

uniparipa futárszolgálat

  • A 11 óra előtti rendelésedet még aznap kiszállítjuk 13 óra és 17 óra között a hét minden napján. A 11 órá után leadott rendeléseket pedig másnap délután. 
  • A csomagokat gyógyszerészünk vagy szakasszisztensünk adja át, így vény nélkül kapható gyógyszereket is rendelhetsz!
  • Minimális rendelési érték 9 990 Ft.
  • A szállítás ingyenes és jelenleg csak Budapest bizonyos részein érhető el. Az irányítószámok listáját itt érheted el
  • Rendelés után a kiszállítási időpontról visszaigazoló levelet küldünk. Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, akkor a levélben írt instrukciók alapján egyszerűen foglalható egy későbbi időpont. 

Ünnepnapokon az uniparipa szállítás szünetel! Az ünnepnapokon leadott rendelések feldolgozását a következő munkanapon kezdjük meg.

 

Normál futárszolgálat

Az ország egész területére szállítunk GLS, illetve MPL futárszolgálattal. A csomagod érkezésének időpontjáról a futárszolgálat sms-ben, vagy e-mailben küld tájékoztatást. A szállítás díja 990 Ft, de 14 990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes. GLS és MPL csomagok felvétele és szállítása csak munkanapokon történik.

 

 

Foxpost Csomagpont

 A csomagod érkezésének időpontjáról a futárszolgálat sms-ben, vagy e-mailben küld tájékoztatást. A szállítás díja 890 Ft, de 14 990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes. Foxpost csomagok felvétele hétfőn, szerdán és pénteken történik. Három napod van átvenni csomagodat miután megérkezik a kiválasztott automatába.

 

MPL / COOP Csomagpont

Nem tudsz otthon lenni, amikor érkezik a csomag? Semmi gond, rendelésedet kérheted csomagpontra is. A csomag a feladást követően 1 munkanapon belül kerül kiszállításra. A szállítás díja 990 Ft, de 14 990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

 

 

Személyes átvétel

Rendelésedet átveheted személyesen is az Unipatika Mammut Gyógyszertárban extra költség nélkül. A személyes átvétel választása esetén rendelésed végösszegét előre kell kifizetned bankkártyával, vagy át kell utalnod a bankszámlánkra. Amikor a csomagod összekészítésre került és átvehető a gyógyszertárban, e-mailben tájékoztatunk!

 

Kategóriák
Kívánságlista
Belépés
Kosár