Szállítási módok

uniparipa

uniparipa expressz futárszolgálat

Az augusztus 27. szombati tűzijáték miatt, aznap csak délután 13:00-ig elérhető az uniparipa szállítás. Ez időpont után minden rendelést másnap tudunk teljesíteni.


Budapesten akár 1 órán belül, Budaörsön és Törökbálinton akár aznap házhoz szállítjuk rendelésedet. A szolgáltatás minden nap 9:00 és 20:30 között elérhető.

  • Expressz kiszállítás esetén 60-150 perc között kézbesítjük a megrendelt termékeket
  • Idősávos megrendelés esetén a 14 óráig leadott megrendelést aznap aznap 17 és 20 óra között, a 20 óráig leadott megrendelést másnap 10 és 13 óra között teljesítjük.

14 990 Ft feletti rendelés esetén 1000 Ft kedvezményt adunk az idősávos szállítási mód díjából.


Ünnepnapokon az uniparipa szállítás szünetel! Az ünnepnapokon leadott rendelések feldolgozását a következő munkanapon kezdjük meg.normal_futar

Normál futárszolgálat

Az ország egész területére szállítunk GLS, illetve MPL futárszolgálattal. A csomagod érkezésének időpontjáról a futárszolgálat sms-ben, vagy e-mailben küld tájékoztatást. A szállítás díja 990 Ft, de 14 990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes. GLS és MPL csomagok felvétele és szállítása csak munkanapokon történik.


csomagpont

Csomagpont

Nem tudsz otthon lenni, amikor érkezik a csomag? Semmi gond, rendelésedet kérheted csomagpontra is. A csomag a feladást követően 1 munkanapon belül kerül kiszállításra. A szállítás díja 990 Ft, de 14 990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

szemelyes_atvet

Személyes átvétel

Rendelésedet átveheted személyesen is az Unipatika Mammut Gyógyszertárban extra költség nélkül. A személyes átvétel választása esetén rendelésed végösszegét előre kell kifizetned bankkártyával, vagy át kell utalnod a bankszámlánkra. Amikor a csomagod összekészítésre került és átvehető a gyógyszertárban, e-mailben tájékoztatunk!