Miért fontos az otthoni vérnyomásmérés, és hogyan történjen?

Miért fontos az otthoni vérnyomásmérés, és hogyan történjen?

Magas vérnyomással küzdesz? Esetleg túl alacsonyak értékeid, és ez okoz nehézséget a mindennapokban? A vérnyomás az az egészségügyi jellemző, amely nagymértékben befolyásolja közérzeted, és egyúttal a jövőbeli egészségügyi állapotodra is hatást gyakorol. Az éveken át kezeletlen magas vérnyomásnak beláthatatlan következményei vannak, pláne akkor, ha extrém magas értékekről van szó.Zerowaste életmód, környezettudatosság - hogyan építhető be életünkbe?

Zerowaste életmód, környezettudatosság - hogyan építhető be életünkbe?

Megnövekedett számban megjelenő hurrikánok, időjárási anomáliák, egyre olvadó jéghegyek, tikkasztó forróság nyaranta. Még sokáig sorolhatnánk azokat a jeleket, melyekkel arra igyekszik felhívni a bolygó a figyelmet, hogy az ember átlépett egy olyan szintet, amit már nem képes tolerálni a természet.Otthonápolás - hogyan őrizd meg egészséged közben?

Otthonápolás - hogyan őrizd meg egészséged közben?

Állandó gondozásra szorul valamelyik szeretted? Számos olyan betegség előfordulhat, melyek esetében elkerülhetetlen a folyamatos jelenlét és segítség. Az ápolásra szoruló családtaggal egy háztartásban élni korántsem egyszerű feladat. Fokozottan igénybe veszi mindez a gondozó lelki és testi egészségét is.Mi áll a porckopás hátterében?

Mi áll a porckopás hátterében?

Porckopás. Gyakran hallani a diagnózist, vele együtt pedig megtapasztalható az érintett terület fájdalma. Vannak, akik úgy vélik, ez kizárólag az idős korosztály betegsége, pedig tény, hogy már egészen fiatalon, a húszas években is találkozhatunk vele. Alapvetően megfigyelhető az a tendencia, hogy a porckopás egyre fiatalabbakat érint.Méregtelenítés: nem elég a természet adta megoldás?

Méregtelenítés: nem elég a természet adta megoldás?

Gyakran használt kifejezés napjainkban a méregtelenítés, melynek azonban létjogosultságát sokan megkérdőjelezik. Jogosan vethet fel gondolatokat a téma, hiszen mi szüksége lehet a szervezetnek kifejezetten a méregtelenítést célzó megoldásokra, miközben a természet erre kitalálta a tökéletesen működő szervrendszert.további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásárolj nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
 SimplePay vásárlói tájékoztató
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.