Magazin

 1. June 04, 2023

  Milyen legyen az idei fényvédőd?

  A fényvédők szezonjára minden dermokozmetikai márka úgy készül, mint a divatmárkák a divathetek bemutatóira.

  Bővebben
 2. May 19, 2023

  Minden, amit a maca gyökér fogyasztásáról tudni érdemes

  A szuperélelmiszerek korát éljük, amikor szinte minden patikában és bio webshopban találkozhatunk a népszerű étrend-kiegészítőkkel. Míg a kamrában a fokhagyma, a zöld leveles növények és a citrom az elmaradhatatlan alapanyagok az egészség szempontjából, addig a superfood-ok online piacán a maca por vezeti a népszerűségi listát.

  Bővebben
 3. May 16, 2023

  Évszakváltás? - 5 tipp a hatékony bőrápoláshoz

  A bőrápolás új dimenziókat nyit meg a tavaszi-nyári hónapok megérkezésével. A téli, testes hidratáló krémeket a legtöbben könnyebbekre cseréljük, és a fényvédelem is fokozott érdeklődésre tart ilyenkor számot. Ha a vonzó külső megteremtéséről van szó, akkor nem mehetünk el a mindennapokban használt készítmények, a tisztálkodáshoz és arcápoláshoz alkalmazott megoldások mellett.

  Bővebben
 4. May 13, 2023

  Milyen előnyei vannak a rendszeres túrázásnak?

  A túrázás szó hallatán sokan visszariadnak az előttük álló kilométerektől és a teljesítményre fókuszáló elfoglaltságtól. Ha viszont a természetjárás oldalánál fogod meg a dolgot, és inkább egyfajta szabadidős elfoglaltságként gondolsz rá, máris nagyobb kedvvel húzod fel a sportcipőt.

  Bővebben
 5. May 09, 2023

  Koncentrációs nehézségek? A nootropikumok segíthetnek!

  A szellemi fittség és a koncentrálóképesség javítása kiemelt szereppel bír a mai kor emberének életében. A tényleges hatékonyság a munkában és a hétköznapi ügyintézés során egyaránt nélkülözhetetlen.

  Bővebben
 6. May 06, 2023

  Minden, amit a szénhidrátokról valaha tudni akartál

  A szénhidrátok a zsírokkal és a fehérjékkel a makrotápanyagok közé tartoznak. Nélkülözhetetlenek a szervezet számára, ám korántsem mindegy, hogy milyen forrásból visszük be azokat. Alapvető energiaforrásnak számítanak, ezért a szénhidrátokat kizáró diétákról minden elmondható, csak az nem, hogy egészségesek.

  Bővebben
 7. April 27, 2023

  Pro-aging az új anti-aging, avagy az öregedésgátlás újragondolva

  A bőrszakértők újabban a megelőző bőrápolást hirdetik. Az esztétikai szakemberek, a bőrgyógyászok és számos kozmetikai márka újragondolná az öregedésgátlást, és új jelentést adnának a kifejezésnek.

  Bővebben
 8. April 24, 2023

  Ha a hatékonyság tönkretesz 2. rész - Előzd meg a kiégést!

  Saját hatékonyságod növelése alapvetően jó dolog. Motivál, előrébb visz, önbizalmat ad. Ha azonban nem tudod megfelelően beosztani az idődet, vagy egyszerűen túl sokat vállalsz, könnyen a visszájára fordulhat a dolog. Korábban már szóltunk a kiégés jeleiről, most abban igyekszünk segíteni, hogy miként lehetséges megelőzni a bajt, hogyan lehet egyensúlyt teremteni a munka és a szabadidő között.

  Bővebben
 9. April 21, 2023

  Ha a hatékonyság tönkretesz 1. rész - Mikor van baj?

  A mai kor sok szempontból a hatékonyságról és annak növeléséről szól. Egyre többen vannak, akik maximalizmusra törekednek, sőt, ennél a többre. Talán Te is ismered azt az érzést, amikor a pihenést egyfajta bűnként éled meg, és minden percben valami hasznosat tennél.

  Bővebben
 10. April 18, 2023

  Miért fontos a fehérje az emberi szervezet számára?

  A fehérje fogyasztására sokan úgy gondolnak, mint az izomépítés alapkövére. Mindegy azonban, hogy testépítéssel foglalkozol, egyszerűen egészségesen szeretnél élni, vagy a fogyás szerepel céljaid között, érdemes bővebb információkat begyűjteni a fehérje szervezetben betöltött szerepéről.

  Bővebben