Magazin

 1. September 27, 2022

  Ha a test motorja rásegítést igényel: A pacemaker története

  Az orvostudomány fejlődésével a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázata jelentősen csökkenthetővé vált, s a már kialakult problémák kezelése is hatékonyabb lett.

  Bővebben
 2. September 24, 2022

  A halolaj 10 egészségügyi előnye

  A hidegen sajtolt olajak nagy népszerűségnek örvendenek. Míg korábban viszonylag magas áruk szólt ellenük, addig napjaink megemelkedett árai mellett már korántsem tűnnek ezek olyan megfizethetetlennek.

  Bővebben
 3. September 21, 2022

  Mit tud a kineziológiai tapasz?

  A színes kineziológiai tapasz előnyeit egyre többen felfedezik. A nem csak sportolóknak javasolt megoldás segít a fájdalmak enyhítésében, a túlterhelésből adódó következmények megszüntetésében, és alapvetően jótékony hatással van az érintett terület keringésére.

  Bővebben
 4. September 19, 2022

  Méhpempő és vas innovatív ivóampullában az erősebb immunrendszerért

  Fontos szerepe van az immunrendszer erősítése szempontjából a vasnak és a méhpempőnek is.

  Bővebben
 5. September 17, 2022

  A fájdalom élettani hatásai, avagy minden, amit a fájdalomérzetről tudni érdemes

  Mindannyian ismerjük, ám szerencsére legtöbbször elegendőnek bizonyul egy megfelelő, recept nélkül is elérhető készítmény alkalmazása. Nem ritka azonban, hogy a fájdalom az egész életminőséget jelentősen rontó folyamatként ismert.

  Bővebben
 6. September 15, 2022

  Házi patika az őszi hónapokra - Segítünk az összeállításban!

  Reggeli esőzések, borult napok, terjedő vírusok és egyre több megfázással küzdő beteg. Ez még nem a pandémia egy új szintje, csupán az egyre közeledő őszi hónapok hátulütője.

  Bővebben
 7. September 12, 2022

  Itt a szeptember! Pörögj rá a feladatokra!

  Iskolakezdés, tömeg az üzletekben, új feladatok a munkában. A nyári pihenés után gyakran nehéz az átállás. Mit tehetsz annak érdekében, hogy sikerüljön visszazökkenni a megszokott tennivalókba?

  Bővebben
 8. September 10, 2022

  Tisztítás és tonizálás - Hogyan válasszuk ki a bőrünk számára legmegfelelőbb arctisztítót?

  Az alapos, de gyengéd mindennapi arctisztítás a hatékony bőrápolási rutin első lépése. Ez a cikk azt mutatja be, hogy miért fontos a napi kétszeri tisztítás és tonizálás. Valamint segít kiválasztani az Ön bőrtípusának, bőrállapotának és az állaggal kapcsolatos igényeinek legmegfelelőbb arctisztítót.

  Bővebben
 9. September 08, 2022

  Használd ki a vénasszonyok nyarának napsütéses időszakait! - Irány a strand!

  A víz közelsége a legtöbbeknek pozitív hozadékkal jár. Szeretünk fürdőzni, felfedezni a gyógyfürdők medencéit, úszni, vagy egyszerűen csak elterülni a víz felszínén, és saját légzésünkre fókuszálva pihenni.

  Bővebben
 10. September 06, 2022

  Effaclar evolúció, avagy tanulmány a La Roche-Posay Effaclar termékcsaládjának fejlődéstörténetéről

  Hogyan jött az ihlet, az isteni szikra?

  Egy verőfényes novemberi szombaton sok egyéb szakma mellett bőrgyógyászként részt vettem egy lakossági szűrésen. Érdekesen indult a nap, mert korán reggel, ahogy autóztam a helyszín felé...

  Bővebben