Tudnivalók a koronavírusról

Tudnivalók a koronavírusról

Összegyűjtöttük azokat a legalapvetőbb módszereket, amikkel elkerülhetitek a koronavírus általi megfertőződést. Igaz, hogy most mindenhol a vírussal kapcsolatos információk veszik körbe az embereket, de nagyon fontos tartjuk, hogy minél több helyen lássák ezt. Hiszen nagyon fontos, hogy lassítsuk a fertőzés sebességét az egészségügyi rendszer leterhelésének elkerülése végett.A szájmaszk nem az egészséges embereknek ajánlott!

A szájmaszk nem az egészséges embereknek ajánlott!

A koronavírus immár hazánkban is megjelent, és a járványügyi tendenciáknak megfelelően a csoportos fertőzések szakaszába léptünk. Ilyenkor már bárki lehet fertőzött, és bárkit megfertőzhetnek. A lakosság egyre inkább kezdi érteni a helyzet komolyságát, és mind többeket látni az utcán különféle maszkokban.Milyen betegségek előzhetőek meg testmozgással?

Milyen betegségek előzhetőek meg testmozgással?

Az egészséges életmód szerves részét képezi a testmozgás. Ezzel általában mindenki tisztában van. Azzal azonban már kevesebben, hogy akár betegségeket is sikerülhet megelőzni a rendszeres mozgással. De mégis mennyit érdemes mozogni? Kiknek ajánlott fokozottan odafigyelni a mozgásforma megválasztására? Milyen betegségeknek vehetjük elejét az ilyen életmóddal? Tarts velünk, és cikkünkből ilyen kérdésekre kaphatsz választ!Hogyan küzdhető le a fehérköpeny szindróma?

Hogyan küzdhető le a fehérköpeny szindróma?

Ahányan vagyunk, annyiféleképp reagálunk a környezeti hatásokra. Reakcióinkat gyakran nem tudjuk racionálisan irányítani, bármennyire is szeretnénk. Ennek akár egészségi állapotunkra is hatása lehet. Az úgynevezett fehérköpeny szindróma létező jelenség, amely igencsak megnehezítheti az érintettek életét. Nézzük, mit takar a betegség, és mit tehetünk ellene!10 otthoni higiéniai tipp - kerüld el a fertőzéseket!

10 otthoni higiéniai tipp - kerüld el a fertőzéseket!

Ha az otthon kényelméről van szó, akkor természetesen nem mehetünk el annak tisztasága mellett sem. Vannak, akik megrögzött porszívózók, mások a portörlésre és a lakástextíliák folyamatos mosására helyezik a hangsúlyt. Mint minden háztartási munka esetében, a takarítás sem tartozik mindenki kedvencei közé.további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásárolj nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


Webshopunkra jelenleg rengeteg rendelés érkezik és a kollégák nagyon elfoglaltak. Kérjük ne telefonon, hanem email-ben tájékozódj.
telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethetsz:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.