Szokjunk le együtt a dohányzásról!

Szokjunk le együtt a dohányzásról!

Összegyűjtöttünk a leszokással kapcsolatos legérdekesebb tények közül néhányat. Tudta például, hogy nagyobb eséllyel szokhat le a dohányzásról nikotinpótló terápiával és szakember által nyújtott segítséggel, mint ezek nélkül, csak akaraterejére támaszkodva?Valentin nap – hagyományok anno és most

Valentin nap – hagyományok anno és most

Február 14. Szent Bálint, avagy Valentin napja, a szerelmesek ünnepe, amikor az emberek világszerte virággal, apró ajándékkal lepik meg kedvesüket, szeretteiket. A Bálint-nap pontos eredete a homályba vész, a pogány természetkultusz, a római életszeretet, a népszokások és a keresztény hit hagyománya egyaránt nyomot hagyott benne.Mit használjunk a baba bőrére és hogyan?

Mit használjunk a baba bőrére és hogyan?

A legtöbb anya tudja, hogy a babák bőre speciális gondoskodást igényelnek. De vajon mi az, amit a bababőr ápolása során tényleg nyugodt szívvel használhatunk? Íme néhány fontos tudnivaló.A baba bőrének titka

A baba bőrének titka

babák bőre vékonyabb a felnőttekénél, ami azt jelenti, hogy a külső ingerekre gyorsabban és érzékenyebben reagál. Tény, hogy a szaruréteg folyamatosan fejlődik, így fokozatosan egyre nagyobb védelmet nyújt. Épp ezért a kisbabáknak meleg, védelmező kültakaróra van szükségük a születés után. Fontos, hogy kizárólag természetes, légáteresztő alapanyagokba burkoljuk az apró testet, és csak különösen gyengéden ápoló termékeket használjunk, mert a gondos, szerető ápolás nagyban hozzájárul a babák fejlődéséhez. 

 

 

 

 Hasznos tudnivalók az eReceptről

Hasznos tudnivalók az eReceptről

Az elmúlt hetekben nagyon sok visszajelzést kaptunk, hogy sokan nincsenek tisztában az eRecept által hozott változásokkal és hogy pontosan mi is az az eRecept. Ezért úgy gondoltuk, hogy most egy cikk keretében bemutatjuk a fontosabb tudnivalókat, az ÁEEK tájékoztatója alapján.

 további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásároljon nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethet:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.