Méltóság az öregedésben - a titok az elfogadás!

Méltóság az öregedésben - a titok az elfogadás!

Az évek múlását nem állíthatjuk meg, sokan mégis igyekeznek úgy tenni, mintha az öregedés nem érintené őket. Erre ma már mindenféle lehetőségünk megvan. A plasztikai sebészet egészen elképesztő eredményeket érhet el, de az arcfiatalító kezelések és akár egy jó frizura hatására is éveket, évtizedeket tagadhatunk le.Hogyan küzdd le a szociális szorongást?

Hogyan küzdd le a szociális szorongást?

Nehezen kommunikálsz az emberekkel? Heves szívdobogás kíséri még a mindennapos ügyintézéseket is? Vannak, akik számára a nyilvános beszéd vagy az ismeretlen emberek társasága feszélyező hatással bír. A szociális szorongás ennél mélyebb, erőteljesebb érzés, és ennél fogva akár a hétköznapi feladatok elvégzésében is gátként jelentkezik.Csökkentsd koleszterinszinted evéssel!

Csökkentsd koleszterinszinted evéssel!

A magas koleszterinszint a zsíranyagcsere egyfajta betegsége. De mi is az a koleszterin? Ez a zsír alkotórészei között megtalálható anyag. Megkülönböztethetünk egymástól LDL és HDL koleszterint. Míg az LDL koleszterin káros hatással van az érrendszerre, addig a HDL koleszterin közreműködik abban, hogy a lerakódott koleszterin elszállításra kerüljön.Életet adó oxigén: mitől függ a szervezet oxigénszintje?

Életet adó oxigén: mitől függ a szervezet oxigénszintje?

Az emberi élet elképzelhetetlen oxigén nélkül. Minden másodpercben szükségünk van rá, hiszen a test sejtjeinek éltető elemeként tekinthetünk rá. Korántsem mindegy azonban, hogy mennyire jó a szervezet oxigénellátása, ezen ugyanis a szellemi és fizikai teljesítmény múlhat. Tudtad, hogy a szervezet működése 98%-os véroxigén-tartalom mellett az ideális?10 hasznos tipp a gyógynövények használatához

10 hasznos tipp a gyógynövények használatához

Kedveled a szálas teákat, vagy még most ismerkedsz azokkal? A gyógynövények használata szinte egyidős az emberiséggel. A kutatások azt is bebizonyították, hogy kortól és társadalomtól függetlenül szívesen használták az emberek a gyógynövényeket, sőt, az állatok esetében is megfigyelhető, hogy ha betegek, akkor olyan növényeket is fogyasztanak, melyeket egyébként nem.további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásárolj nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethetsz:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.