Corvin Patika 8. kerület BudapestPatikánk a hét minden napján barátságos, nyugodt környezetben, segítkész szakmai csapattal várja vásárlóit.

Gyógyszertárunkat gyors és dinamikus kiszolgálás, valamint betegcentrikus szakmai csapat jellemzi. Óriási árukészletünknek köszönheten nálunk nagy biztonsággal, azonnal megkapja keresett gyógyszerét. Vállaljuk a magisztrális gyógyszerkészítmények rövid határidn belüli elkészítését.

Patikánk nyugodt környezetben biztosítja Önnek a kényelmes vásárlást, melyben megtalálja a különféle vitaminokat, gyógyvizeket, gyógyteákat, étrend-kiegészítket, homeopátiás készítményeket, fogápolási termékeket, baba-mama termékeket, tápszereket, alap- és speciális kötszereket, körömápolási termékeket.

Dermokozmetikumok, bio- és naturkozmetikumok széles választékát kínáljuk: Vichy, La Roche-Posay, Bioderma, Uriage, Eucerin, Nuxe, Lierac, Phyto, Armonía, Dr. Hauschka, Fytofontana, Babé.

Az Alma Franchise partnereként, a Corvin Patikában havonta jelentkez Akciós katalógusunkban több mint 100 termék közül válogathat, melyet igyekszünk az Ön igényei szerint összeválogatni. 20-30 vagy akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg a szezonális vény nélkül kapható vagy egyéb gyógyhatású készítmények.

Gondozási kártyát igényelhet, mellyel 5% azonnali kedvezményre jogosult minden, társadalombiztosítási támogatással nem rendelhet gyógyszer és egyéb termék árából! Így Ön az egyéb termékek és a vény nélkül kapható gyógyszerek mellett egyes vényköteles gyógyszerek árából is kedvezményt kap.
A Gondozási programról és a kártya használatáról bvebb információt itt talál: Gondozási program
A kártya által biztosított 5%-ra jogosító kedvezmény más kedvezménnyel, akcióval össze nem vonható.

Beteggondozási Programba való belépést biztosítunk, mellyel még többet megtudhat betegségérl. A program során szakemberek (orvosok és dietetikusok) által összeállított, és az Ön gyógyszerésze által véglegesített ismeretterjeszt anyagok, tanácsok segítik lépésrl lépésre a terápia helyes követésében és a megfelel életmód kialakításában.

Bankkártyás fizetési lehetség: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, American Express


Egészségpénztári elfogadóhely: Allianz, Dimenzió, Generali, Medicina, MKB, OTP, Prémium, Honvéd, Patika, Tempo, Vasutas, Vitamin


Utalványok: Corvin ajándékutalvány


Patika megközelítés:


A patika a VIII. kerület Corvin negyedben, a Corvin Bevásárló központban, a -1. szinten található meg.


Tömegközlekedéssel: Az M3 metróval, vagy a 4-es, 6-os villamossal a Corvin negyed megállóig, majd innen 3 perc gyalogosan.


Autóval: Megközelíthet az Ülli úton a 4-es fút fell jobbra kanyarodva a Vajdahunyad vagy Kisfaludy utcába, vagy a belváros fell a keresztezdésben balra kanyarodva a József körútra, majd a Práter utcába.


Parkolásra a körúton, a környez utcákban vagy a Bevásárlóközpont mélygarázsában van lehetség. A mélygarázs használata hétvégén ingyenes, illetve hétköznapokon az els 1 óra szintén díjtalan.Patikánkban kiemelked és állandó akciókkal várjuk Önt a hét minden napján. Nálunk mindig megtalálja az Önnek legmegfelelbb terméket!
rlunk

rlunk
akcik
jdons疊ok
aktu疝is
top 10
magazin
gygyszer駸z v疝aszol
a weboldal haszn疝ata

チSZF
jogi nyilatkozat
adatv馘elmi szab疝yzat
sz疝lt疽i felt騁elek
fizet駸i felt騁elek
v疽疵oljon n疝unk

patik疚

ノv honlapja 2017
gyf駘szolg疝at


telefon: +36 20 40 80 000
h騁f - p駭tek 9-17:30-ig
e-mail: webshop@unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkoz疽 hrlev駘reWebshopunkon az al畸bi bankk疵ty疚kal fizethet:
T疔駝oztat a bankk疵ty疽 fizet駸sel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2018 Unipharma Gygyszerkereskedelmi Kft.