10 tanács, hogyan érdemes az újévet indítani

10 tanács, hogyan érdemes az újévet indítani

Milyen újévi fogadalmat tettél? Azok közé tartozol, akik szeretik időponthoz kötni a változtatásokat? Vagy inkább a pillanat erejében hiszel, és nem várnál az újévig céljaid megvalósításával? A tapasztalatok azt mutatják, hogy a januári hónaphoz sokan nagy elvárásokkal állnak és igyekeznek életük változtatásra szoruló területeit megreformálni.Újévi fogadalom gyanánt éljünk egészségesen 2019-ben!

Újévi fogadalom gyanánt éljünk egészségesen 2019-ben!

Újévkor a hagyomány szerint elmaradhatatlan, hogy valamit megfogadjunk a soron következő évre. Ha már fogadkozunk, tegyük azt az egészségünk érdekében! Az egészséges életmód jegyében számos jól tesszük, ha az újévben is odafigyelünk a megfelelő étrendre, a rendszeres testmozgásra, szervezetünk vitaminokkal, ásványi anyagokkal való ellátására, valamint a káros szenvedélyek elkerülésére.Alakbarát ételek az ünnepi asztalon

Alakbarát ételek az ünnepi asztalon

Töltött káposzta, halászlé és zserbó- csak néhány olyan fogás, ami a legtöbb magyar háztartásban az asztalra kerül az ünnepek idején. Persze a legtöbben nem érik be ennyivel, és háromféle húsétel, burgonyás köretek és majonézes saláták is sokszor szerepelnek az ünnepi menü részeként.Karácsony plusz kilók nélkül? Kövesd tippjeinket!

Karácsony plusz kilók nélkül? Kövesd tippjeinket!

A finomságoktól roskadozó ünnepi asztal sokunkat csábít kiadós étkezésekre, pedig a vendégségek sorozata gyakran plusz kilókkal ajándékoz meg. Az ünnepekhez közeledve legtöbben szeretnénk jól kinézni a karácsonyi fotókon, pedig a több fogás végiglakmározása nem kedvez a testsúlynak.Náthától az influenzáig - kerüld el a tipikus téli betegségeket!

Náthától az influenzáig - kerüld el a tipikus téli betegségeket!

Ahogyan az első mínuszok megjelentek, egyre többen keresték fel háziorvosukat megfázásos panaszokkal. Egy egyszerű náthán ugyan gyorsan sikerülhet átlendülni, de mi a helyzet akkor, ha ágynak döntött az influenza? A megelőzés fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, bár tény, hogy a vírusok elleni küzdelemben gyakran ez sem bizonyul elegendőnek.<
 
további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
vásároljon nálunk

gyógyszertáraink
webshop

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - péntek 9-17:30-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethet:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2019 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.