Olasz konyha az egészség és a vonzó külső jegyében

Olasz konyha az egészség és a vonzó külső jegyében

Az olasz konyha kialakulásában kiemelt szerepet játszott a nemzet mentalitása, a társasági események megélése, és az abban rejlő családi érték. Az olasz összejövetelek alkalmával rendszerint az egyszerűen elkészíthető fogásokat is éppen olyan nagy élvezettel fogyasztják, mint a világszerte ismert, a prémium színvonalú éttermek által is kínált olasz finomságokat.Korunk betegsége a száraz szem

Korunk betegsége a száraz szem

A szemszárazság nem más, mint könnyhiány vagy a könny túlzott mértékű párolgása miatt kialakuló könnyfilm-felszakadás, amely a szemfelszín károsodását és egyéb kellemetlen tüneteket okoz.Előzze meg a fogszuvasodást!

Előzze meg a fogszuvasodást!

Magyarországon a 6 éves gyerekek csupán 41%-a ép fogazatú, pedig a fogszuvasodás megelőzhető. Hogyan? A fogszuvasodás megelőzésének négy alappillére a helyes fogápolás, a megfelelő táplálkozás, a rendszeres fogászati szűréseken való részvétel, valamint a szájápolási termékek megfelelő fluoridtartalma.Emésztési problémák?

Emésztési problémák?

Az emésztőrendszer testünk fontos része. Több szerv alkotja, feladatuk a tápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok és a víz alkotóelemeire bontása, továbbítása és felszívása - végső soron az elfogyasztott étel előkészítése az energiává alakításra. Az emésztőrendszer a szervezet számára szükségtelen anyagok eltávolításában is részt vesz.Miért nélkülözhetetlen a magnézium szervezetünknek?

Miért nélkülözhetetlen a magnézium szervezetünknek?

Vannak olyan vitaminok és ásványi anyagok, amelyekre mindenkinek szüksége van szervezete egészséges működéséhez.  Szerencsés esetben a szükséges tápanyagokat kiegyensúlyozott étrenddel biztosíthatjuk.<
 
további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásárolj nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethetsz:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.