Hogyan növelhető a szellemi teljesítmény természetes módon?

Hogyan növelhető a szellemi teljesítmény természetes módon?

A szellemi munkát végzők pontosan tudják, hogy néha milyen nehéz koncentrálni. Számos mindennapi tényező befolyásolja azt, hogy mennyire hatékonyan végezzük feladatainkat. Az agy teljesítményének növelésére többféle természetes mód is létezik, így természetesen korántsem mindegy, hogy milyen alapanyagokat fogyasztunk.Közeledik a tavaszi fáradtság! Itt van 9 tipp ellene!

Közeledik a tavaszi fáradtság! Itt van 9 tipp ellene!

A téli hónapok változékonyságának hamarosan búcsút mondhatunk, és elérkezik a sokak által várt tavasz. A hónap a legtöbbek kedvencének számít a virágzó fákkal, a napsütéssel és a kellemes hőmérséklettel. Ám a kezdetekkor mindez gyakran együtt jár fáradékonysággal, levertséggel, csökkent munkabírással és akár megbetegedéssel is. Igen, nem más ez, mint az oly jól ismert tavaszi fáradtság.Gyulladt az ínyem. Mi lehet az oka, és mit tegyek?

Gyulladt az ínyem. Mi lehet az oka, és mit tegyek?

Az ínygyulladásban szenvedők száma rendkívül magas nemcsak Magyarországon, hanem világszerte is. Az elmúlt tíz évben 25%-kal nőtt a fogágybetegek száma világszerte (GBD 2015 Disease and Injury Incidence and Prevalence).Élhetsz idegeskedés nélkül is! Kövesd tippjeinket!

Élhetsz idegeskedés nélkül is! Kövesd tippjeinket!

Gyakran élsz meg stresszes helyzeteket életedben? A bosszankodás mindennapjaid részévé vált, és nem tudod, hogyan alakíthatnád a szituációkat higgadtabban? Mindannyiunk életében vannak olyan körülmények, emberek és helyzetek, melyek felbosszantanak.Hogyan előzhetjük meg a magas vérnyomás kialakulását?

Hogyan előzhetjük meg a magas vérnyomás kialakulását?

A magas vérnyomással küzdők száma időről-időre nő. Sokáig nem okoz semmilyen panaszokat a betegség, éppen ezért sokan nem is tudnak arról, hogy milyen értékekkel élnek. A figyelmet általában valamilyen kivizsgálás hívja fel a problémára, ami annak veszélyes egészségügyi kockázatai miatt mindenképpen figyelmet érdemel.<
 
további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásárolj nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


Webshopunkra jelenleg rengeteg rendelés érkezik és a kollégák nagyon elfoglaltak. Kérjük ne telefonon, hanem email-ben tájékozódj.
telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethetsz:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.