Gyógyszer házhozszállítás Budapesten akár aznap!
Cikkek
A téli szezonban sokunkat a köhögés, a nehézlégzés vagy a gyakori megfázás emlékeztet arra, mennyire fontos az immunrendszer hatékony támogatása. Egy kimerült szervezet könnyebben legyengül légúti terhelés hatására, ezért aktuális a kérdés: hogyan támogathatjuk természetes módon, testünk ritmusát tiszteletben tartva védekezőképességünket? A micellás kurkuma valódi áttörést jelent ehhez!
Miért fontos a légutak és az immunrendszer védelme mindennapjainkban?
Az immunrendszer és a légutak védelme ma szinte mindenki napi kérdése, különösen a hideg hónapokban. A hideg, száraz levegő, a közösségi terekben (munkahely, iskola, tömegközlekedés) terjedő kórokozók vagy a szmog, mind a tüdőt és légutakat teszik kiszolgáltatottá. Ilyenkor a természetes védekezőképesség támogatása életminőségi kérdés, ezért egyre többen keresnek természetes megoldásokat, amelyek kiegészítik az egészséges életmódot.
A kurkuma sokoldalú támogatás természetből
A kurkuma régóta áll tudományos kutatások fókuszában, több mint 12.000 tanulmány van róla, melyek alátámasztják, hogy a szervezetet több fronton, sokoldalúan képes támogatni.
Mi a probléma a hagyományos kurkuma termékekkel?
A kutatások arra is rámutattak, hogy a kurkuma hagyományos formáival: fűszerként, teában, porban vagy kivonatokban van egy fontos probléma: a kurkuma kurkumin nevű hatóanyaga vagy egyáltalán nem, vagy igencsak rosszul szívódik fel. Ez volt az a korlát, amit az utóbbi időben a kutatóknak meg kellett oldaniuk. Az áttörést a micellás technológia hozta el.
Micellás kurkuma 185-ször jobb felszívódással
A micellás technológia úgy növeli meg a kurkumin hasznosulását, hogy apró, vízoldékony „micellákba” zárja a hatóanyagot. Ez a szerkezet a testünkben természetesen előforduló formákat utánozza. Egy micellás kurkuma egészen pontosan, 185-ször jobb biohasznosulást biztosít egy hagyományos kurkuma kivonattal összehasonlítva, melynek 82%-os a kurkumin tartalma.
Kinek ajánlott különösen a micellás kurkuma?
A kurkumát régóta a szervezet ellenállóképességének hatékony támogatásával hozzák összefüggésbe. A micellás forma modern technológiája miatt különösen kedvelt azok körében, akik tudatosan készülnek a hűvös időjárással és téli terheléssel járó időszakra.
Aki sok időt tölt közösségben, gyakran utazik, vagy érzékeny a hideg levegőre, jól tudja, milyen fontos a légutak támogatása a téli hónapokban. A kurkuma tradicionálisan a légutak komfortérzetének megőrzésével kapcsolódik össze, ezért sokan építik be szezonálisan a rutinjukba, a tüdő és légutak egészségéért.
A mindennapi élet során számos külső hatás ér minket - stressz, szmog, kevés pihenés -, amelyek növelhetik a szervezet oxidatív terhelését. A kurkuma jelentős antioxidáns tulajdonságai miatt népszerű választás azok között, akik szeretnék támogatni szervezetük természetes védelmi folyamatait.
A hideg hónapok az ízületek és csontok számára is kihívást jelenthetnek. A hőmérséklet csökkenésével az izmok és ínak feszesebbé válnak, az ízületi nedv viszkozitása változhat, így a mozgás kevésbé lesz könnyed és komfortos, mindez érzékenységet, fáradtságot vagy kellemetlen érzést okozhat a végtagokban.
Miben különbözik a micellás kurkuma más kurkuma készítményektől?
A Micellás Kurkuma valódi áttörés az immunrendszer, a tüdő és légutak egészségének támogatásához. A legtöbb kurkumatermék por formában tartalmazza a hatóanyagot, ami rosszul szívódik fel. A Natur Tanya® Micellás Kurkuma folyékony, szabadalommal védett kurkumint tartalmaz, amely
Hogyan illeszthető be a mindennapokba?
A Natur Tanya® Micellás Kurkuma használata egyszerű: napi 1 kapszula, lehetőleg reggel, étkezés közben, bő vízzel lenyelve. Egy kúra javasolt időtartama 3 hónap, determészetesen igény szerint hosszabb távon is alkalmazható, 1 hónapos szünetek beiktatásával, hiszen természetes eredetű növényi kivonatról van szó.
Fontos, hogy a micellás kurkuma kiegészíti, de nem helyettesíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, a megfelelő folyadékbevitelt, a friss levegőt, a rendszeres mozgást és a kiegyensúlyozott életmódot.
Forrás: Szabó Csilla, biológus, táplálkozástudományi szakértő, Natur Tanya szakmai vezető
Cikk tulajdonosa engedélyével: Natur Tanya Hungary Kft.
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, ajánlatainkról, kedvezményeinkről.