Megérkezett az uniparipa, az expressz gyógyszer házhozszállítás!

Megérkezett az Uniparipa, az expressz gyógyszer házhozszállítás!

Hozzászoktunk ahhoz, hogy az egészségünk érdekében nemcsak tennünk kell, hanem néha várakoznunk is. De ugye mi nem nagyon szeretünk várni. Ma már a gyógyszertárak többsége egész nap a vásárlók rendelkezésére áll, sőt nagyobb bevásárlóközpontokban a hétvégi nyitva tartás is megszokott, mint például az Unipatika Gyógyszertárak esetében is. Vannak azonban szituációk, amikor még sincs idő patikába menni és jól jönne egy gyors segítség, mint például az uniparipa, amely nagyon rövid időn belül házhoz érkezik.

 

De mielőtt nagyon belemennénk, hogy mi is ez az egész uniparipa, képzeljük el a következő három élethelyzetet.

 

Egy átlagos hétköznap, egy átlagos reggel. Megszólal az ébresztő óra, nagyon nehéz kikelni az ágyból, gyengének érzed magad, de csak elhatározod magad. El kéne indulnod munkába, de úgy érzed, hogy tűzforró a homlokod. Lázas vagy. Megpróbálsz keresni egy lázcsillapítót a szekrényben, de nem találsz. Miért is lenne itthon? Hiszen nem szoktál beteg lenni, nem gondoltál rá, hogy tarts otthon, de most mégis jól jönne. Van a közelben egy gyógyszertár, de borzasztóan hideg van odakint és már így is rettentően fázol, ilyen állapotban nem tudsz kimenni az utcára. A párodat megkérhetnéd, de ő meg már jóval korábban elindult a munkába, egyedül vagy a lakásban. Most meg kell várnod, amíg haza nem ér? Az még nagyon messze van. Mihez tudsz most kezdeni? Mielőtt eláruljuk, nézünk meg egy másik helyzetet.

 

Épp munkahelyeden vagy, egész nap folyamatos pörgés van, ki sem látsz a tennivalók mögül. Este pedig a legjobb barátnőd születésnapi bulija lesz, aki rajong a dermokozmetikai termékekért. Nem volt időd ajándékot venni… Tervezted, hogy ebédidőben kiugrasz venni valamit a drogériába, de egyszerűen nem fért bele… el is felejted a nagy káoszban és csak késő délután jut eszedbe… Egy óra múlva indulnod kell… Mit tudsz most tenni?

 

Esetleg anyuka vagy, otthon a két gyermekkel. Az egyik csecsemő, a másik kisiskolás. A kisiskolás gyermeked lázas és hasmenése van. Kiürült a házi patikád és most jól jönne a gyors segítség. Milyen jól jönne most egy külső segítség?  Ki tudna most neked segíteni?

 

A kérdésekre a válasz – ahogy azt már valószínűleg sejtetted is - szupergyors futárszolgáltatásunk, az uniparipa.

 

Mi itt az Unipatikánal úgy gondoljuk, hogy rengeteg a fentihez hasonló szituáció fordul elő nap, mint nap Budapest területén és sajnos eddig senkihez sem tudtak fordulni azonnali segítségért az emberek. Éppen ezért indítottuk el az uniparipát, aminek köszönhetően Budapesten akár 1 óra alatt kézhez kaphatod webshopunkban megrendelt bármely terméket, legyenek azok vény nélküli gyógyszerek, vitaminok, fogápolási termékek vagy épp kozmetikumok. Mindössze annyi a dolgod, hogy a szállítási módoknál kiválasztod az uniparipát, és mi már vágtatunk is Hozzád. Hiszen az egészség nem várhat!

 

Mielőbb próbáld ki az uniparipát, hogy az első szállítás díjából most 100% kedvezményt adunk. Ehhez, annyit kell csak tenned, hogy megadod az UNIPARIPA4FREE kuponkódot rendeléskor. A kiszállítás időtartama Budapest területén, kerülettől függően változhat, lehet 1 vagy 2 órás, illetve félnapos. A szolgáltatás reggel 9:00 és este 20:00 között vehető igénybe.

 

Bízunk benne, hogy új szolgáltatásunk elnyeri tetszésedet és sokszor ki tudnunk segíteni a nehéz pillanatokban. Ne feledd, ránk mindig számíthatsz, mert az Egészséged szívügyünk!
további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásároljon nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethet:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.