Újévi fogadalom - minden évben!

Újévi fogadalom - minden évben!

Hajlamosak vagyunk minden évben gondolkodás nélkül ígéreteket tenni, amit akkor komolyan is gondolunk. De aztán jön a másnap, harmadnap és ezt gyorsan el is felejtjük, vagy épp csak meggondoljuk magunkat.  Valljuk be, már mindannyian tettünk újévi fogadalmat - ki ezért, ki azért, ki ilyet, ki olyat. Na de hányat is és hányszor is tartottuk be?

 

Akkor érdemes csak fogadalmat tenni, ha már eleve szerettél volna valamit megvalósítani, és már csak egy utolsó löket hiányzik. Sokszor pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy miben kellene változtatnunk, csak még nem szánjuk rá magad. Lehet, hogy eljött az idő: elkezdeni dolgozni vagy többet aludni, leszokni a cigiről, mértéktelen piálásról stb. Hát, sajnos a valóság pedig azt mutatja, hogy 80%-ban nem tartjuk be, nagy részükről 1-2 hónap alatt lemondunk.

 

Fontos, hogy csak megvalósítható célokat tűzzünk ki, és mindig csak egyszerre egyet. Továbbá a sikerhez mindenkép le kell zárni a múltat és csak az Új Évbe tekinteni. Önismeretet kell gyakorolnunk és fel kell ismernünk, hogy miben kell változnunk, változtatnunk.

 

Nézzük a legnépszerűbb fogadalmakat

 

Idén biztosan lefogyok - Megszabadulni néhány kilótól és többet edzeni. Ez mindenképp fontos fogadalom lenne már csak az egészségünk és fittségünk miatt is.

 

Letenni a cigit - Leszokni a dohányzásról, nem csak a magunk egészségére, de környezetünkre is nagy hatással lehet. Nem mellesleg rengeteget spórolnánk vele.

 

Félre a káros tartósítószerekkel, adalékanyagokkal - Egészségesebben táplálkozni, szintén az egyik legfontosabb fogadalom lenne. Nem olyan nehéz, csak picit több időt kellene rászánni.

 

Több időt szeretnénk tölteni a családdal - Az egyik legfontosabb dolog, ami megfizethetetlen. Használjunk ki minden percet szeretteink körében.

 

Több pénzt félretenni és megtanulni spórolni - ami talán az egyik legnehezebb dolog közé tartozik. Valakinek sikerült már?

 

Elutazni egy új helyre - valahol mindenkinek ott van szerintem a listán, hogy nyáron most már biztosan el fogok utazni.

 

Beiratkozni egy tanfolyamra vagy továbbképzésre - sosem késő tanulni! Keress egy olyan tanfolyamot, ami érdekel és leköti a figyelmed, amit élvezel és természetesen hasznodra is válik majd.

 

Kevesebbet stresszelni - szintén egy etalon, amit be kellene alapból tartanunk. Hisz az egészségünket tesszük hosszú távon kockára, ha hagyjuk magunkon eluralkodni és rendszeresíteni a stresszt.

 

Többet jótékonykodni - szívünknek, lelkünknek boldogság, ha segíthetünk másokon. Nem kellenek nagy dolgok, elég néha egy kedves gesztus, egy mosoly, egy megértő „Segíthetek” kérdés, és mindjárt szebb lesz tőle a napunk.

 

Mindenképp érdemes megfogadnod valamit a következő évre is, tartson az akár 2 napig, egy hétig, vagy csak egy hónapig, de már akkor is megérte!

 

Írta: Bálint Tímea
további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásárolj nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethetsz:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.