NATURLAND<br>Fekete nadálytő<br>krém<br>(60g)

NATURLAND
Fekete nadálytő
krém
(60g)


A Naturland Feketenadálytő krém alkalmas különböző zárt baleseti és sportsérülések, zúzódások, izom- és ínszalag-húzódások, ficamok, rándulások okozta gyulladások, duzzanatok és véraláfutások, ínhüvely gyulladás, ízületi és helyi bőrgyulladások, visszérgyulladás kezelésére.


Sérülés okozta mozgásfunkció-romlás javítására.
Regeneráló hatóanyagai révén alkalmazható helyi bőrgyulladások kezelésére. Visszérgyulladás esetén a gyulladásos folyamat csökkentésével mérsékli a fájdalmat.
Hatóanyagai gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, fertőtlenítő és regeneráló hatásúak.
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és szakirodalmi adatok igazolják. Egészségpénztárra elszámolható.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Kozmetikum.
Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Natureland Egészségcentrum Zrt. 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula u. 27ár: 2.059 Ft


egységár: 34,32 Ft /g
Betegtájékoztató

Használati útmutató

NATURLAND
Fekete nadálytő
krém
(60g)

Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót! E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön rándulásokat, duzzanatokat, vér-aláfutásokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.

Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!

Tulajdonság, hatás: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását nép-gyógyászati és szakirodalmi adatok igazolják. Különböző zárt baleseti és sport-sérülések, ínhüvelygyulladás, ízületi és helyi bőrgyulladások, visszérgyulladás kezelésére alkalmazható készítmény. Hatóanyagai gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, fertőtlenítő és regeneráló hatásúak.

Mik a Naturland Fekete nadálytő krém hatóanyagai? 100 g krémben: 10,0 g fekete nadálytő gyökér (Symphytum officinale L., radix) tinktúra (1:4, kivonószer: etanol), 6,00 g körömvirág- és kamillavirágzat- (Calendula officinalis L., flos et Matricaria recutita L., flos) kivonat (kivonószer: folyékony paraffin)

Mit tartalmaz még a készítmény? A készítmény segédanyagai: tisztított víz, fehér vazelin, cetil-sztearil-alkohol, nátriumlaurilszulfát, 96%-os etanol, allantoin, metil-parahidroxibenzoát, allrac-alfa-tokoferol, citromolaj, muskotályzsálya-olaj és orvosi zsályaolaj.

Mikor alkalmazzuk a Naturland Fekete nadálytő krémet? A készítmény alkalmas különböző zárt baleseti és sportsérülések, zúzódások, izom- és ínszalag-húzódások, ficamok, rándulások okozta gyulladások, duzzanatok és véraláfutások kezelésére, a sérülés okozta mozgásfunkció-romlás javítására. Regeneráló hatóanyagai révén alkalmazható helyi bőrgyulladások kezelésére. Visszér-gyulladás esetén a gyulladásos folyamat csökkentésével mérsékli a fájdalmat.

Mikor nem szabad alkalmazni a Naturland Fekete nadálytő krémet? A készítmény bármely komponense iránti túlérzékenység (allergia) esetén ne alkalmazza a krémet

Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt? Tudnia kell, hogy a készítmény alkotórészei iránt nincs-e túlérzékenysége.

Lehet-e a Naturland Fekete nadálytő krémet más gyógyszerekkel együtt alkalmazni? Egyidejűleg nem szabad alkalmazni más gyulladáscsökkentő és/vagy regeneráló hatású, külsőleges készítménnyel, de egyéb gyógyszeres, illetve fizioterápiás kezelés mellett alkalmazható. Amennyiben Ön más gyógyszereket is használ, kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás idején? A krém hatóanyagai a bőrön keresztül jól felszívódnak, ezért ha Ön várandós vagy szoptat, a krém alkalmazása előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is? Gyermekek részére csak a kezelőorvos utasítása szerint alkalmazható

Hogyan kell a Naturland Fekete nadálytő krémet alkalmazni? A kezelni kívánt területet meg kell tisztítani, majd a krémet vékony rétegben a tiszta testfelületre kenni, és óvatosan, gyengén a bőrbe masszírozni! Naponta legfeljebb 1-2 alkalommal, összesen egy arasznyi (kb. 15 cm) mennyiségű krém használható fel!

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a Naturland Fekete nadálytő krém? A szeszkviterpén-lakton tartalmú növényekre (pl.: kamilla), a para-hidroxibenzoésavészterekre túlérzékeny egyéneken allergiás bőrreakciók jelentkezhetnek. Ha Ön bármilyen mellékhatást tapasztal, amely nem múlik el, hagyja abba a krém alkalmazását, és forduljon kezelőorvosához!

Mire ügyeljen a Naturland Fekete nadálytő krém alkalmazása során? Vigyázzon arra, hogy a krém nyílt sebre, sérült bőrfelületre, nyálkahártyára és szembe ne kerüljön! Tájékoztassa kezelőorvosát a krém alkalmazásáról!

Mennyi ideig alkalmazható a Naturland Fekete nadálytő krém? A kezelés időtartama évente összesen legfeljebb 4-6 hét lehet.

Hogyan kell tárolni a készítményt? Legfeljebb 25 °C-on. Gyermekektől elzárva tartandó!

Mennyi ideig használható fel a készítmény? A terméket csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni

Csomagolási egység: 60 g, 100 g / tubus

Nyilvántartási szám: OGYI-687/1998

Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Natureland Egészségcentrum Zrt. 2051 Biatorbágy, Juhász Gyula u. 27.rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásárolj nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
 SimplePay vásárlói tájékoztató
Minden jog fenntartva!
© 2021 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.