Gyógyszertáraink

gyogyszertaraink_fokep

westend gyógyszertár

westend_fokep
Westend Bevásárlóközpont
Földszint, Bethlen Gábor sétány 25.

1062 Budapest, Váci út 1-3.
(1) 288-0350
info@westendpatika.hu

Nyitvatartásunk:
hétfőtől vasárnapig
9 - 21 óráig

Westend Gyógyszertár

Az Unipatika Westend Gyógyszertár Budapesten a Westend Bevásárlóközpont földszintjén helyezkedik el, az északi (Lehel tér felőli) bejárathoz közel.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

A Westend Bevásárlóközpont a Nyugati Pályaudvar mellett található, könnyedén át lehet sétálni az üzletközpontba. A Lehel téri, illetve a Nyugati téri megállótól is kb. 3 perc gyaloglással megközelíthető a gyógyszertárunk.

A Lehel téren az alábbi tömegközlekedési eszközök állnak meg:

M3

15 | 115

76

14

A Nyugati téren az alábbi tömegközlekedési eszközök állnak meg ezeken felül:

26 | 91 | 191 | 291

4 | 6

Megközelítés autóval:

A bevásárlóközpont könnyedén megközelíthető a BajcsyZsilinszky útról, valamint a Szent István körútról és a Teréz körútról a Váci útra rákanyarodva. A Váci út másik feléről és a Lehel út felől érkezők a Ferdinánd hídra kanyarodva közelíthetik meg a parkolókat. Több parkoló közül is választhatsz: mélygarázs, spirál parkoló, szabadtéri parkoló. A parkolás díja 380 Ft/óra (minden megkezdett óra számít). Elektromos autódat a mélygarázs P1 és P3 szintjén, illetve a parkolóház "A" szintjén található töltőknél töltheted. A mozgáskorlátozott parkolókat a P1, P2, P3 és az A szinteken találod, használatához előzetes regisztráció szükséges.

Az Unipatikákról

Gyógyszertárunk tágas, barátságos környezetben segítőkész szakmai csapattal várja kedves vásárlóit a hét minden napján 9 – 21 óráig. Óriási árukészletünknek köszönhetően nálunk nagy biztonsággal azonnal megkapod, amit keresel.

Vállaljuk a magisztrális gyógyszerkészítmények rövid határidőn belüli elkészítését. Patikánk nagy alapterületen, modern környezetben biztosítja Neked a kényelmes vásárlást. Szabadpolcos kihelyezésünkben megtalálod a vitaminokat, gyógyvizeket, gyógyteákat, étrend-kiegészítőket, homeopátiás készítményeket, fogápolási termékeket, baba-mama termékeket, tápszereket, alap- és speciális kötszereket, körömápolási termékeket.

Dermokozmetikumok, bio- és natúrkozmetikumok széles választékát kínáljuk, melyekhez külön szakmai segítséget is nyújt dermokozmetikai tanácsadónk. Főbb márkák: Vichy, La Roche-Posay, Bioderma, Uriage, Eucerin, CeraVe, Esthederm, Nuxe, Lierac, Dermedic, Fytofontana, Babé, Ahava, Armonía, Dr. Hauschka, Apivita, Mádara, Weleda, Coconutoil, Dr. Organic.

A gyógyszerészi gondozás keretein belül külön szolgáltatásként nyújtunk vérnyomásmérést, vércukormérést, illetve egészség megőrzési tanácsadást egyénre szabottan.

Fejbőr állapotfelmérés - dermokozmetikai prevenciós tanácsadás

Kérj egy ingyenes állapotfelmérést, így képet kaphatsz fejbőrön állapotáról (időpont egyeztetés szükséges).

Mire jó az állapotfelmérés?

  1. A szőrtüsző nyílások állapotának megállapítására, mert csak a szabad nyílásokból tud egészséges haj növekedni.
  2. A hajszálak átmérőjének a meghatározására.
  3. A fejbőr állapotának felmérésére, hogy van-e jelen irritáció, bőrhámlás.
  4. A faggyúmirigy működésének megállapítására, hogy túl sok-e a faggyú.
  5. A hajhagymák állapotának meghatározására.
  6. Megfelelő-e a hajhagyma tápláltsága.

Hűségkártya

Az Unipatika hűségkártya minden Unipatika gyógyszertárban (Mammut, Westend, Corvin Palza, Tesco-Budaörs) és az unipatika.hu webshopon érvényes.

A hűségkártya tulajdonosa 3 % azonnali árkedvezményre jogosult a gyógyszertárban forgalmazott termékekre, kivéve az akciós és a társadalombiztosítási támogatásban részesülő termékekre.

Az Unipatika hűségkártya tulajdonosoknak folyamatos, egyedi akciókat biztosítunk, melyről hozzájárulásod esetén rendszeresen tájékoztatjuk. További részletekről itt és gyógyszertárainkban tájékozódhatsz.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro

Egészségpénztári elfogadóhely

Allianz, Egészségért, Generali, Izys, Medicina, MKB, OTP, Patika, Prémium, Tempo, Új Pillér, Vasutas, Vitamin.