Kategóriák
Kívánságlista
Kosár
50 tétel
Szűrők

Esthederm: A bőr öregedésének tudományos megközelítése

Márka története

Az Esthederm márkát 1978-ban alapította Jean-Noël Thorel, francia biológus és gyógyszerész. A márka filozófiája a bőr biológiai folyamataihoz való alkalmazkodás és azok támogatása. Az Esthederm innovatív technológiákat alkalmaz, hogy elősegítse a bőr természetes képességeit a regenerálódásra és a megújulásra, ezáltal hosszú távon javítva a bőr állapotát és megjelenését.

Kiemelkedő tulajdonságok

Az Esthederm kiemelkedő az egyedi szabadalmaztatott technológiák és a biomimetikus összetevők használatában. Termékeik célja, hogy a bőr természetes folyamatait erősítsék és optimalizálják, így segítve a bőr fiatalságának és egészségének megőrzését. Az Esthederm termékek hipoallergének és bőrgyógyászatilag teszteltek, hogy biztosítsák a maximális hatékonyságot és toleranciát.

Termékcsaládok

  1. Osmoclean - Tisztító és méregtelenítő termékcsalád, amely gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és a sminket, miközben tiszteletben tartja a bőr természetes egyensúlyát. Arctisztítók, maszkok és tonikok, amelyek friss és tiszta bőrt biztosítanak.
  2. Cellular Water - Sejtmegújító és energizáló termékcsalád, amely a bőr sejtjeinek optimális működését támogatja. Hidratáló krémek, spray-k és szérumok, amelyek revitalizálják és frissítik a bőrt.
  3. Intensive - Koncentrált ápolási termékcsalád, amely specifikus bőrproblémákra nyújt célzott megoldást. Hialuronsavas, retinolos és C-vitaminos termékek, amelyek intenzíven kezelik a bőr öregedésének jeleit és egyéb bőrproblémákat.
  4. Active Repair - Öregedésgátló termékcsalád, amely segít kisimítani a ráncokat és javítani a bőr textúráját. Krémek és szérumok, amelyek támogatják a bőr regenerálódását és megújulását.
  5. Adaptasun - Speciális napvédő termékcsalád, amely elősegíti az egészséges barnulást és védi a bőrt az UV-sugárzás káros hatásaitól. Napvédő krémek és spray-k, amelyek serkentik a bőr természetes védelmi mechanizmusait.
  6. Excellage - Az érett bőr ápolására kifejlesztett termékcsalád, amely helyreállítja a bőr feszességét és rugalmasságát. Luxus krémek és szérumok, amelyek mélyen táplálják és erősítik a bőrt.
  7. Lift & Repair - Feszesítő és regeneráló termékcsalád, amely azonnali lifting hatást biztosít és hosszú távon javítja a bőr szerkezetét. Krémek és szérumok, amelyek visszaállítják a bőr fiatalos megjelenését.

Az Esthederm elkötelezett a bőr egészségének és szépségének tudományos megközelítése mellett. Termékeik a bőr természetes folyamatait támogatják és optimalizálják, így segítve a bőr hosszú távú megújulását és egészségét. Fedezze fel az Esthederm világát és találja meg az Ön számára legmegfelelőbb bőrápolási termékeket!

Kategóriák
Kívánságlista
Belépés
Kosár